smink + hår

Mitt hår är våfflat, (även om de inte syns så bra(?)) och så har jag sminkat mig för hur jag kommer se ut ikväll :D


Julklappar ^^






Här var lite julklappar jag fått ^^ har inte fått alla än, ska fira hos pappa oxå. Den sista var till mig och min syrra!

Julavslutning

Idag är det julavslutning i skolan och jag ser ut såhär

Måndag 20/12 2010

Tjaa

Helgen vart bra, älskling kom över i fredags och vi hade det mysigt och bytte julklappar, detta fick jag av honom
AND I LOVE IT :love:

Han fick björn borg parfym & deo, bältesgrej med elvis på :) Sen resten av helgen hade vi kul med massa folk ;) I söndags åkte han hem tidigare, för hans brorsa fyllde år. Jag fick åka hem till han idag, för han lånade min syrras åkkort och jag glämde ta tillbaka det, så åkte till han, var där i 3h. Det var väldigt mysigt, men e synd om han, för han är sjuk, min elskling :love: Detta var det jag hade ppå mig idag


Det är nya kläder från Cubus, hihih ;) Påvägen till min älskling tog jag en kinda rolig bild på mig höhö



Jag brukar kolla mycke på VLC när jag kollar serier o filmer, den har nu en tomteluva, så gullig!!^^


blabla

Tjaa

imorn kommer min hunny hiih :D


Ritade denna idag med, blev sådär


Förrut i bilen så blev det frost, eller imma, eller något, de såg fett coolt ut



Snart jul! 8 dagar kvaar :) Detta hade jag på mig förra julafton


Så söta!!


Måndag 13/12 2010

Tjaa

11 dagar kvar till julafton, helt otroligt :O :D Jag har iaf inte hunnit blogga, har varit rätt busy^^ I fredags efter skolan åkte ju jag till min älskade :love: Det var underbart o mysigt. Något jag själv repeterar i huvudet som han sa var 'Jag älskar att vara med dig', han sa också det så intesivt, så han menade det så mycket :D I lördags åkte vi in till Eskilstuna (som tydligen hade brunnit i fredags(?)) vi åkte dit för kolla på skor åt min hunny men hittade tyvärr inga, men det var trevligt ändå :) I söndags blev det segt, åkte hem lite tidigare än vanligt, som kändes kinda dåligt men ska ju träffas nästa helg med :D

När jag hade kommit hem åkte jag o mamma till sthlms mässans parkering och jag fick övningsköra för första gången :D det var läskigt!! Men roligt med :D Hade bara lite panik i början, men sedan gick det bra, kan bromsa, starta växla mellan 1an o 2an ganska bra, har övningskört igår och idag :D Nu har vi precis också beställt körkortsboken :)

Fredag 10/12 2010

Tjaa ^^

Nu sitter jag här i skolan med Catherine. Vi har typ inge o göra ingen lärare, ingen uppgift. Vi har suttit här i en timme o ska de i en timme till. Här är vi

Visst var vi snygga? XD

Senare idag ska jag åka till älskling :) hihi :love:


Vinter



--Kolla skillnaden--


En ny mössa blev det också ;)


Happy

Tjaa

Nu känner jag mig extremt lycklig, livet med min älsklingo är helt underbart, han är helt underbar, han får mig känna mig så trygg och säker så fort jag hör hans röst i telefonen. Hur gör han? Det vet jag inte men de e helt underbart :D :D :D :love: :love: :love:

Sen har jag blivit smalare! ÄNTLIGEN!! Min mage iaf, när jag kollade i spegeln, är så jävla lycklig övverr det! Skulle kunna skrika av glädje på grund av det :D Den ser mindre ut, mer tränad ut, kan bli ännu mindre om jag fortsätter som jag gjort!! Det ska jag göra, när man får resultat blir man ju mer peppad än någonsin :D :D

Just nu lever jag så lycklig, känner lyckan och är otroligt glad. Jag var bara tvungen att blogga om det. Hoppas ni har det bra ;)

One Tree Hill



DET HÄR ÄR DET MEST SORGLIGA, SPÄNNANDE, LÄSKIGA, LYCKLIGA AVSNITT JAG SETT!!




Underbaraste<3

Tjaa

Igår gick jag inte till skolan pga att läraren var sjuk, och upgiften hade jag redan gjort hemma. Så det kändes bara onödigt att gå, så sjukanmälde mig istället.

Men jag gick ändå upp 7 på morgonen för att åka och gymma på morgonen, duktig som jag är ;)

Efter jag hade varit och gymmat åkte jag o träffade min älskling :D :D :D :love: Han kom hem till mig. Vi var hos pappa för där kunde vi vara själva under hela dagen. Det var väldigt mysigt. Dagen var underbar! I am so happy and inlove! :D :love:

Vi gjorde inte så mycket igår, vi hade det myspys, lagade mat, diska o kollade tv. Men de va ändå helt AMAZIN' !

Hehe, jag råkade typ somna en liten stund medans vi låg o kolla tv, men de e skitsamma, jag var trött xD Han stannade oxå över natten hihihi :D

Idag gick jag upp med han 6, följde med han ut tills hans buss o allt. Jag börjar typ 12 idag xD Men jag har stannat uppe sen dess, ska snart åka iväg för jag ska åka o träna innan skolan, så duktig som jag är ^^ (även fast jag e ganska död i mina ben.)

Men de spelar ingen roll att jag gick upp tidigt för hans skull, han är värd så mycke mer :love: :love: han e den underbaraste :love: :love:


Ny Favorit


Jag är typ beroende av både denna låten och videon. Den är fin och låten berör.


Piranha 3D


Såååg den på bio igår, läskig, vidrig och bra film!!




Onsdag 1/12 2010

Tjaa

Ny månad o allt idag. Få se i lördags firade vi min lillebror ^^sen i söndags var jag på fotomässan med Cristian, Elisabeth o Perra. Det var awesome! :D I måndags hade jag psykologi, fick VG på provet o sen jobbade med mi fördjupning. Jag stack sedan o lunchade med storebror på jensen^^hihi blev bjuden :) Igår började jag 12.15 så då stack jag o tränade innan skolan. Sedan var jag död o bara kolla på 7th heaven hela kvällen tills jag la mig. Idag går jag egentligen till 11 men har bara lärare halva lektionen, så slutar någongång mellan halv 10 o 10. Sen ska jag träffa mamma, o gymma med henne. Sen luncha med brorsan igen, fast denna gång bjuder jag ^^ Sen se massa serier o nya avsnitt :D Älskling ska på kryssning idag, hoppas han får de roligt ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!