19/3 2012

God morgon :)

Min älskling kom över igår kväll, det var så underbart! :D :D :D Han ska komma hit efter jobbet idag o sova igen hihihi :love:


Idag ska jag iaf färga om mitt hår med sån där mousse, o pröva hur den e :) Hoppas de blir bra :) :) :)

Sen imorn är det att få veta vem "A" är i Pretty Little Liars, väntat länge på det nu! Sen ska jag o min syrra iväg på Riga-kryssning! :D


15/3 2012

Hej :)

Vet att jag suger på blogga, men allt händer på samma gång, sen så är jag inte hur sugen som helst på blogga heller. 2 prov nu på fredag (döda mig) sen har jag min guid till högskoleprovet som är hur tjock som helst som jag måste ta mig igenom inom 2 veckor typ. Sen är det att man ska sitta med projektaretet oxå, för bara 5 veckor kvar.

Men en god nyhet är att jag tror att jag hittat min studentkläning, här har ni den! (tror jag ska beställa den)


Not yesterday


Hej :)

Jag har då inte bloggat sen julafton, och idag är det 7 mars :) Men just nu känner jag mig så blää så jag vill blogga lite XD

Det har hänt mycket sen jul, fick fina julklappar, var på en nyårsfest med min älskling :love: , fyllde 19 år :), då jag hade en underbar helg med min hunny som spenderades middag på en favvo resturang, + frukost på bageri, sedan ett litet pyjamas party :), sen var vi ett gäng som drog ut här i sthlm :), alla hjärtans dag, min kille skaffade lägenhet och lite random saker :)

Allt händer på en gång nu;
- Studenten
- projektarbete
- skoluppgifter
- kryssning med syrran 20-22 mars
- berlin med klassen 26-30 mars
- högskoleprovet 31 mars
- Söka till högskolan

Jaa :) det var väl det men allt känns som det händer på en och samma gång och jag har bara lust att bara vara hemma och nörda spel och kolla igen criminal minds bl.a. Känns inte som jag har lust med något alls, då blir mindre saker gjort. Jaa.. ville väl bara skriva av mig lite grann, ska förbättra min blogg med, när jag har tid och lust :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!