Påväg hem :)

Heej :)

Ett litet tag sen när jag blogga nu men har varken haft lust eller ork :P  Jag har precis varit i Göteborg sen i onsdags och sitter nu på tåget hem :) skönt att ha internet på tåget XD :D I torsdags var vi i Göteborg-hjulet så man får utsikt över GBG och gick runt i ett as stort shoppingcentrum som kallades för Nordstan :) det var lika stort som Nacka Forum om inte ännu större :P Sen var vi på universeum som hade undervatten museum, regnskog, rymdgrejer, hjärngrejer, ja lite möjligt :) Sen idag har varit på äventyrsbadet i lerum :) var nice! Efter det blev det hämta väskor o dra direkt :P nu har vi snart suttit på tåget en timma, bara 4 h kvar.. roligt va? XD

14/7 2011

Heej

Idag har jag inte gjort så överdrivet mycke, har kört mitt vanliga morgon pass som är cykling, powerwalking och springa upp för trappor. Precis när jag nästan var färdig kom älskling hit och lämnade våran bil (han hade lånat den) Jag hoppa in i duschen (svettig som jag va XD) Sen var väl vi här i en timme innan vi skulle iväg, han skulle åka hem och jag skulle luncha med min syrra, så det blev hejdå :love: älskling :love: vi ses om 1½- 2 veckor "/ LÅÅÅNG TID!!
Men han är ju värt det :) :) Sen har jag väl bara tagit det lungt och börjat kolla igenom Lost igen :)

11/7 2011

Heej :)

Nu vet jag att det var as länge sen jag blogga men har fått inspiration så kände att jag kanske skulle börja igen :)
Till och börja med vill jag säga att jag verkligen kommit igång med cykling och powerwalking träning :) Sen har jag börjat med smartshape, ett pulver som ska hjälpa att gå ner i vikt :)Sen idag är det 2 år och 11 månader med min käraste älskliiing :love:
och jag fick ett stativ av han :D :D :D


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!