Nyår!

Hej =)

Jag ska på middag o hemmafest på nyår med min pojkvän o trevliga människor :)

Vilken tycker ni ser bäst ut? :)


Studentgrejs!

Hej :)

Igår i skolan fick vi prova olika storlekar på studenmössor och såhär såg min ut:



(alltså bara själva provmössan) :P Sen fick vi beställa mössan, designa det på deras webshop, och jag beställde oxå en t-shirt, armband, strandväska och en guldpenna (som är vattentät, perfekt när man ska skriva i varandras mössor) :D :)

Idag hade vi nationella i Svenska B, skriva blääh.. satt i nästan 3 h. Sen åkte jag till stan och hämtade ut mitt nya ID, de var as fult! Btw, igår när jag träffade min :love: älskling :love: så hade vi det jäätte trevligt o mysigt! :)

Jag lääängtar efter helgen då jag ska köpa två julklappar, en till min syrra och en till Erika, morsans julklapp kom på posten idag :D

huvudvärk..

Nu sitter jag i skolan innan jag straxt börjar och känner mig såhär..
dödshuvudvärk
och för att göra det sämre är inte skolsköterskan här, så kan inte få nåt åt det heller.. men ska iaf träffa älsklingen idag efter skolan o sova hos :love: han :love: (hans mormor) o då kan han säkert få mig att må bättre! :) :love:

Fredag 11/11 2011

heej :)
Nu sitter jag här i skolan med Erika, och är skit uttråkad, vi har håltimme o jag har typ ingenting att göra! vilket suger! Det var 55 minuter, och nu bara 20 minuter kvar vilket är skönt :) direkt efter skolan ska jag hem o hämta min väska med älskling :love: så ska vi bila ner till honom!
Btw, rekomenderar alla att gå till bodyshop för dom har juldekorerat och finns massa roliga saker jag vill köpa där!!

Micro simkort!

Heej

Simkortet kom idag, tog bara 1 dag :D :D när dom sa att leveransen tar 2-3 dagar.. xD Men kan inte använda det ordentligt för det aktiveras först på måndag den 14de vilket typ suger eftersom jag först då kan börja ha kul med min nya mobil .. Men kunde iaf överföra sms, kontakter, anteckningar och händelser :D :D Imorn ska jag till min älskade :love: :D :D :D :D :D lääängtar !!

Den är här!

Alltså min nya Nokia N9 hehe :) Så har fixat in bilder o så o musik i telefonen igår :p och fixat lite med inställningarna =) Men måste beställa ett nytt sim kontantkort som är micro-sim. Ska göra de med mitt nummer så jag slipper byta (Y) men måste ringa tele2 då för att jag redan är comviq kund :P Så ska göra det idag sen när jag kommit hem från skolan :P Men jag gillar den väldigt mycke :D
Nokia N9

Bakis dag xD

Heej :)

Idag är de bakis dag som gäller xd halloween festen var rolig igår =) här är en bild på mig o Anne :)
Jag och Anne =)

Sen idag kollade vi lite Nalle Puh! o sen åkte hon hem för ca en timme sen :P Jag ska få en ny mobil, Nokia N9 (jag ska ha den svarta) är verkligen glad över det för min mobil jag har nu (Nokia C6) kan inte ha vissa program o funkioner för den är för gammal -.- har bara haft den i ett år. men jag ska få den nya så får morsan min mobil (Y) mammas mobil e helt knäpp- men så klart är ju en hc!
Tiger, Nalle Puh, Nasse & IorNokia N9

helgen!

Heej :)

För de första vill jag säga att jag har simmat 5000 meter på 4 dagar! :D
För de andra, har ni några planer för helgen?
Idag är min mormor & morfar här plus min 11 åriga kusin :) (har ingen bild på kusinen)


Senare ikväll ska jag kolla på dessa två filmer med dessa personer :)




På lördag ska jag på en halloween fest med min kompis Anne, jag ska vara zombiebrud, o hon djävul eller pirat :P sen på söndag gäller de nog o vara bakis :P




Simning!!

heej

Jag antar att alla andra där ute har höstlov, precis som jag :) Fast mitt höstlov har mer blivit simningslov xd haha. Jag har simmat varje dag sen i måndags o ska det med idag och imorn =) i måndags simmade jag 500m, i tisdags 1000m, igår(onsdag) 1500m. (m=meter) Det känns skönt o simma o jag ökar med 500 meter för varje gång, känns väldigt bra.. Dessutom har jag oxå sällskap. I måndags följde mamma med och dom andra dagarna har jag skäpat med mig min lillebror :)
här är min lillebror!

I måndags var jag oxå iväg på de dumma skatteverket o ansökte om nytt ID eftersom mitt går ut snart. Var där över en timme -.- och jag måste dit sen igen o hämta mitt ID, men fotot blev iaf bra (Y) Sen träffade jag älskling i måndags med :love: o han ska komma o sova hos mig idag med :) hihi

Ha en bra torsdag ;)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!