Nya skor!

Tjaa

Idag efter skolan var jag o morsan o kolla på nya skor (för har inga bra) XD men hitta två stycken jag köpte på skopunkten :)

Så vad tycker ni om dom? Jag gillar båda väldigt mycket och båda är faktiskt väldigt bekväma av sig :) Idag hade vi bara redovisning i skolan så fick sluta 2 h tidigare ^^ imorn är det betygsamtal så då får vi säkert oxå sluta tidigare :) I helgen var det hårtfestande (för min del iaf :P) och min sysslings konfirmation, helgen vart helt ok (Y)
Detta stod på bordet när vi börja festa i lördags; :D


Ny klänning!!

Hej!!

Jag ska sova alldeles straxt, ville bara blogga o visa min nya kläning som jag köpte från H&M idag, jag älskar den :D


27/5 2011

Tjaa

Just nu känner jag mig såhär



Jag kan inte fatta att jag fick baksmälla av att dricka en cider och en öl!! Borde inte va!! Men det är inte så farligt, har bara lite baksmälla.. :) Konserten var ganska awesome igår, det var roligt där, speciellt ett band som heter Skitarg som är ett gäng killar som har tjejkläder och är målade i ansikte med vuxen blöjer, dom tog fram en dildo igår o slängde fram o vifta med, sångaren frågade om vi ville se hans pung, TOG fram den, tog vatten i sin mun o hällde i en annans mun, gjorde en scen som det såg ut som två hade sex.. ja som sagt dom var lite galna, och dom ser ut såhär

Så är det iaf, igår var det underbart att träffa min Adam :) hade saknat han så och blev så glad av att träffa han :love:

Men idag har jag skola fram tills 4 -.- även om jag inte har ett skit o göra. sen ska jag till en butik i stan med syrran för att kolla på lite kläder :)


26/5 2011

Tjaa

Idag ska jag på en rockkonsert med killen och en kompis :) Det är bla en kompis killes band som spelar och andra band :) här är dom:



Så idag har jag på mig nätstrumpbyxor, en grå kjol, ett grått linne med hål, en svart tre kvartsjacka och mörk ögonskugga :)

Jag längtar så efter jag träffar min kille!! :love: Vi ska träffas ett par timmar innan konserten :D :D

25/5 2011

Tjaa!

Idag är en bra dag för idag får jag + en del till lön :P Det känns skönt :) Jag har inte orkat blogga på senaste tiden :P men nu är jag mer mörk rödhårig :P


Så vad tycker ni om det? :) Det jag gjort på senaste tiden är inte så mycket speciellt, har firat min syrra, inte dött i lördags som det var prat om men han hade tydlig räknat fel (as if) så vi ska tydligen dö 21 oktober ist :P

Sedan har det väl varit jobb o skola ^^ Har även börjat med en teckningskurs där jag skissade en del grejer igår, ska fortsätta med resten när jag tid, sedan göra om dom får att öva =)

Domedag: Lördag 21/5 2011


Detta tror jag inte alls på men lite små skrämd är klart att man blir.. Jordens domedag är tydligen nästa lördag, 21a maj, som är min syrras födelsedag oxå!! Det ska tydligen vara en ENORM jorbävning som jorden inte överlever (klicka på bilden för att komma till artikeln)


Insidious

Vääärldens äckligaste och läskigaste film någonsin! Jaag och hela biosalongen skrek minst 10 ggr! Men den var ändå bra, fast har aldrig sett något värre, så se den inte!


Fredag 13/5 2011

seer ni?! ?!

Det är fredagen den 13de!! Otursdagen!! och min dag började oxå så... Det var en geting på mitt pendeltåg, HELA VÄGEN, 8 stationer!! Jag kunde inte sitta på tåget pga det, stod hela vägen och kolla på den, fyf fan vad rädd jag var! Jag hatar getingar, är as rädd för dom :(:(

Men ikv ska jag iaf med bio med Pyssla, Kvarne och Maria :) Hoppas jag inte får någon otur då.. och innan dess.. efter skolan ska jag sticka till gymmet (Y)

Sen blire att sticka till Erikas loppis på lördag med samma personer, ser fram emot min helg :) Här är en bild på mig då jag kände mig sommarfin :)



11/5 2011

2 ååår och 9 måånader idag med älskling :D :D :love:

3/5 2011

Heej!
Märkte ni med vad som hände idag? Det snöade, i maj!!!!!!! helt otroligt ju! på ett DÅLIGT sätt! Det e ju vår och SKA vara sommarväder nuuuu!!! Iaf, hade en asmysig helg med min älskling tsm med bubbelpool och grillning. :) Här kommer en bild på mitt röda hår, vad tycker ni?

 

Hade ni en trevlig valborg?
Veckan har börjat och igår jobbade jag, skit trött som jag var, och imorse förstörd dag pga dumma snön. Som är borta nu men endå. Nu är jag oxå trött och vill bara hem till min säng igen!

Ny parfym

Heej

Vill bara tala om att jag har fått en ny parfym, fick den i lördags :D av min älskling, en äkta Dolce Gabbana parfym :)


Hemma igen! 1/5 2011

Heej nu är jag hemma från min mysiga helg med min älskling :) :love:
här är lite bilder :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!