Vilken?

Jag behöver hjälp! vilken av dessa två ska jag köpa?

<33


mediamarkt

Tjaa

var ju igår på mediamarkt och köpte tagentbordet kom de några som uppträde lite :P


sen var oxå E.M.D i heron city


fan vad nice


Tjaaa

I fredags kom Adam hem till mig :) Då gjorde vi inte så mkt, hade det mest myyys :D :love: Sen i lördags var vi och träna på sats i 2 timmar, dom hade öppet hus. Det var fan najs. Sen på kvällen åkte vi hem till Hanna och firade henne :D de var awesome!




Sen hade vi de bara myys resten av helgen


Sen efter min älskling hade tagit tåget hem så mötte jag Josefin av slump i stan :p Vi åkte till kungens kurva, till ikea, godisbåten och sedan mediamarkt. Jag köpte denna åt syrran på mediamarkt.


Nu borde jag sova!!
Natti :)

^^



Tjaa

Först har vi söta mig däruppe sen så såg jag detta i stan och redigera på 5 sek till kub i mitt nya programm photoshop CS5 :D Jag har oxå precis sökt in till ett extra jobb. vill ha det. känner mig glad nu men måste städa, later biatches!

Min metro


checka in de ;)

registra din blogg med ;)



Blogg listad på Bloggtoppen.se

Åker

Här kommer först min 'folder' som vi hade som uppgift från skolan. Då vi skulle dokummentera en uppgift. och jag hade åker



sen nu kommer lite random bilder från åker :P



God morgon 21/9 2010

Tja! Nu sitter jag på bussen påväg till skolan:p helgen var fin fin:) var ju med adam. Och vi gjorde inte så mycket men det var en skön helg^^ tog foton varje dag med min kamera. Blev typ 300foton. La upp några igår. Igår var jag oxå hos doktorn och har fått minipiller nu istället för p-piller. Och dom är säkra så borde inte vara något problem. Hoppas dom funkar bra:) ha det bra;)

Lite bilder ^^





Åt älskling i fredags


Skissat


Mera Work



Dagens Work hittills^^




Min mjölkpaket^^


13/9 2010

Tjaa

Nu ligger jag här hemma o är sjuk. De e boring. Jag har inte gjort så mkt mer idag än kollat på en del filmer, tänkte snart se 'Letters To Juliet', hoppas den är bra :) Jag ska ju på halloweenfest i slutet av oktober. Venne riktigt vad jag ska ha på mig men har funderat på att köpa någon av dessa kanske



men jag vet inte :P Någon som har bra tips om någon annan sida än buttericks som har butik i sthlm? :)

12/9 2010

Tjaa

Nu är det söndag igen, bläää. Plus att jag typ blivit sjuk "/ tror jag ska stanna hemma från skolan imorn, venne om jag kommer orka gå dit. Orkade knappt i fredags men tvingade mig själv. I helgen var jag hos Adam, det var mysigt och bra :D Hans kommentar av helgen var ' skitbra :D '  hihih de känns super. Jag ska tillbaka till han nästa helg med :) ville inte ens åka hem idag :P Jag ska nog sova snart, känner mig ganska trött fast sov typ till 11 imorse. hheehe. Min älskling väckte mig då genom att han börja hålla om mig och sa ' Jag Älskar Dig' i mitt öra. det var fett mysigt ;D Men vi hade 2 år & 1 månad igår så grattis till oss :) :love: I'm serious inlove :love:Vi gjorde inte så mkt i helgen, var mest hemma o kolla på The O.C. och igår var vi på hans brorsa fotbollsmatch :P de va chill :) Här är lite bilder från i skolan i fredags :P (som jag har redigerat om)


Affisch


mitt stjärntecken



lycklig

Idag finns det en lycklig Linda, för hon ska till sin älskling :D




Rutor :)


hehe



skivomslag


HÖHÖ


Linda har målat i photoshop

FÖRE:                                                                           EFTER:





hihi


Så snyggt!



(och nu har jag oxå de på mig :D )

Gårdagens outflit




lite foton^^



One Tree Hill

Här kommer lite bilder från första avsnittet på one tree hill season 8 som börjar den 14de september i USA

Hetingen <33



I am inlove with you, that's for sure. I have never felt my heart beat the way it does for you. I am so inlove like never before. Älskar ditt sms du skicka ikväll när vi prata i tele och jag tyckte smset kunde vänta:
'
Jag älskar dig min lilla gulliga älskling inte vara sur för jag skickar sms älskar dig hunny' I am crazy inloooooove :D :love: :love: :love:

Ett till arbete :)


VEM ÄGER PÅ BOKOMSLAG? :D




Mitt projekt idag^^




^^


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!