This Is How We Survive Without Internet!


Känner mig duktig

Tjooo

Jag känner mig duktig  för jag lyckades göra detta imorse:

Sommarjobbsmöte

Tjooo

Idag ska jag på sommarjobbsmöte 17.00 och få reda på vad jag kommer få göra, och typ vad min lön kommer bli :D Jag ska åka direkt efter skolan, för hinner inte hem emellan :P Kommer typ vara där en halvtimme i förväg men bra att komma i tid ändå :P Jag längtar efter att få veta vad jag kommer få i lön.

Terror On Elm Street



Såg denna idag, fett scaaaary :D, såg den med Mange och Leonora i vällingby och vi var ensamma i salongen, vilket gjorde det ännu läääskigare :D :O Men den vaaar bra ;)

A Gift From A Friend


trött..

Hej

sitter nu  här i skolan och är trött som jag vet inte vad men men. Skönt att vi bara har halvdag idag ^^ Baletten igår som sagt, var dålig. Idag kanske jag ska träffa Adam i södertälje en stund, men e osäker så får se :) Sen är den där övningskörskursen idag 18-21, kommer bli astråkigt typ. I helgen ska jag dra över till mange och leonora, det lär bli fun iaf ^^ tänkte nog dra på fredag till dom och stanna till söndaag. Jag vet inte riktigt hur jag mår, är lite snuvig men annars bra fysiskt men psykiskt känns det bara som om allt blir mer och mer dåligt bara "/ känns som allt e påväg mot helvete och fail..

Gott ;)


Jag har gjort kyckling-pasta-sallad :D Den smakar mums :D Ska ha med mig den imorn då vi ska på j*vla balett skit -.-, salladen är perfekt kryddad oxå med örtsalt och svartpepar :)



Svääääälter

Tjooo

Idag ska jag tydligen sväälta...för vi åt mat på j*vla kinaresturangen idag, maten går nästan inte att äta för f*n!!! Vill inte äta dääär!!! bläääää

He's Just Not That Into You



Såg denna idag, den var väl bra men man kan ju inte tänka så som en tjej...då kommer man lixom aldrig få något, palla följa regler och spela spel, var bara dig själv.

Sjuuuuk

Hej

Nu ligger jag här hemma och är sjuk, inte kul. Är förkyld typ, är snorig, hostar och gör ont som fan att svälja. Jag har inte haft någon rolig natt heller..vaknade varje timme från 1 så vaknade 1, 2, 3, 4, 5 och 6. Och när jag vakna 6 kunde jag inte somna om :(

Idag och igåår


DAGENS VILL HA: hunny <3
DAGENS KLÄDSEL: tights, shorts o linne
DAGENS SMINK: none
DAGENS FRISYR: nedsläppt
DAGENS HÄNDELSE: Inget änsålänge
DAGENS LÅT: Miley Cyrus - When i look at you
DAGENS PLANER: träffa josefin och åka till morsan
DAGENS SAKNAD: Adam<3
DAGENS DUMMASTE: -
DAGENS SJUKA: -
DAGENS DROG: näsdukar
DAGENS KRAM: ingen änsålänge
DAGENS PUSS: ingen :)  
DAGENS KÖP: Ingenting
DAGENS GODIS: Inget
DAGENS HUMÖR: Glad men snorig


Här är min och Josefins konversation igår på msn :P

| Josefin | säger:
ok  
meeeeeeen
duuu
asså
...
Linda:love: Adam säger:
?
| Josefin | säger:
:blush:
Linda:love: Adam säger:
vad?
| Josefin | säger:
..
uuhhhm
Linda:love: Adam säger:
säg!
| Josefin | säger:
aaasså
typ
Linda:love: Adam säger:
kom igen nu..!

| Josefin | säger:
BÖRJA SPELA WOW!!!!!!!!!!!!!!!!! MED MIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hihihihihiiihihihihihihh



Känns typ såhär nu..

Why?



Why aren't you like you used to?

I miss that person, that love, that laugh, that closeness you were giving me.

I don't understand how this could happend.

I don't know who you are anymore.

I am not on your toplist like I used to, you gave that spot to someone else.

I don't gett it, why?

Everything who is happening between us just break my heart more and more..

Bara en sak...



Det här är Adam Alexander Persson och för mig är han den underbaraste männsikan som existerar. Han har vart den som jag kan prata allt med, oavsett vad det än var fanns han där för mig och det gör han fortfarande. Jag känner mig väldigt lyckad lottad till att en så bästa kille kunde hitta mig :D :D :D Han har hjälpt mig att må bättre när jag mått som dåligast. Han har hjälpt mig bygga upp mitt självförtroende, hjälpt mig att bli starkare mentalt. Jag vet inte om jag skulle vara samma person jag är idag om jag inte träffat denna person. Du är min älskling, och det vill jag att du föralltid ska vara. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och kommer alltid och göra det, jag vet att vi har våra problem och olikheter men vi fixar allt och löser allt, det brukar vi göra, du är mitt livs kärlek och jag hoppas att alltid kommer vara det :love: :love: :love:

BFF Drama


Inköpt idag :D

Köpte tights och örhängen idag :D vet att jag e typ shoppingberoende men vilken tjej är inte det? XD






New video


Jaaaaaaaaag

är seeexig :D



God morgon Måndag 10/5 2010

Tjoo

Jag har inte pallat skriva så mycket på senaste tiden, har typ blivit bilder ist XD Jag har inte haft någon lust bara :P Iaf, helgen var nice, gjorde ju det där i lördagskväll, sen har jag bara varit hemma och tagit det lungt...AJ MIN TAND VÄRKER!! aa, jag vet vad dom flesta tänker..gå typ till tandläkaren..men har vart där och ska tillbaka juni lr juli men måste typ boka om det för jag ska sommarjobba då. Jag har fett ont i magen nu på morgonen, ingen anning varför XD men ska dra till skolan straxt, tar bussen för vädret är fult och vill inte cykla då x) efter skolan ska jag vara i stan med Lizzie, det lär bli najjs :D

Lördagskvällen ^^

Tjo

Igår kväll var hanna, maria, jag, magnus, kvarne och leonora här, här kommer lite bilder av det:








nya skor


Torsdag 6/5 2010

tjoo

har inte orkat uppdatera här men här kommer lite bilder iaf ^^
Bild 1: älsklingen min<33
Bild 2: jag o hunny pussas <33
Bild 3: någon växt typ :P
Bild 4: stängsel typ :p
Bild 5: någon växt :P
Bild 6: en adress, ej min :P
Bild 7: någon växt :P
Bild 8: någon växt :P
Bild 9: sommarjobb :D
Bild 10: våfflat hår :)













Måndag 3/5 2010

Tjoo

Nu är det några dagar sen jag skrev men har lixom inte pallat bara XD Jag träffade INTE Adam i fredags pga att han mådde typ dåligt. Så jag hade en tråkig valborg..satt typ hemma och sen kolla på någon brasa med pappa och robert men det sög så jag tjata bara om att få sticka därifrån. I lördags åkte jag in till stan för att möta Adam, hans tåg blev sent så fick sitta och ruttna i stan typ i en halvtimme :P Sen drog vi hem till mig, tog det lungt och hade det mysigt :D :love: Sen på kvällen drog vi till en konsert på fryshuset där ett gäng band spela. Det var en helt okej kväll och det var typ kul att vara där :P Vi drog därifrån vid typ halv 10 lr lite senare, drog hem till mig och satte på baksmällan :D den e så braaa!! Sen igår tog adam 3 tåget hem för att han skulle övningsköra med sin farsa :P Jag saknar honom, vill lixom vara med honom. :love: :love: :love:

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!