24/7 2010

Hej

Idag har det varit en tråkig, regnig dag. Har inte gjort så mycket, bara tagit några bilder på min balkong, lr vid min balkong lr vad man ska säga. med min Nikon D80




23/7 2010

Heejsan!

för det första vill jag berätta om denna kommentar av min polare:

Kommentar Tid
Erika om 22/7 2010:
Om man inte kände dig skulle man kunna tro att lillen är ditt barn...

23 Juli, 16:11
Lillen är min lillebrorsa, jag brukar kalla han för det och han heter så i min mobil med :) och vet ni en sak? Killar e jobbiga! Nu menar jag inte min underbara älskling, utan andra! :P Jag var iaf en snabbis i skärholmen idag, hittade denna tröja som kosta 49 kr som jag köpte hihi:


sen har det bara varit och tagit det lungt :) Jag köpte oxå en kopp till min älskling från Lagerhaus, som är ganska stor och det står 'size matters' på. Ha en trevlig fortsättning på kvällen ;)

22/7 2010

Hejsan!

Heheh tänk nu bara 4 dagar kvar tills lön :D Det känns awesome! Idag har jag inte gjort så mycket, det har varit en hemma-dag men har varit i skärholmen en snabbis med lillen^^ Han fick köpa en keps med fotboll på som han ville ha :P Sen har det mest varit lungt :) Igår träffade jag Jonas i en timme, vi gick till trissan och kollade där min morsa bodde förrut^^ Dom har verkligen byggt om på gården :P Sen kände jag mig trött så drog hemmåt :P Idag har varit en okej-dag. Vi åt makaronipudding till middag idag, fett gott :D Ha en trevlig kväll och sov gott :)

Ed Hardy

heej

Alla känner ju till märket Ed Hardy, lr 'love kills' märket som man säger. Här kommer bilder av lite grejer jag vill ha av det märket.



21/7 2010

Heeej

Igår blev det inget skrivande men det var typ bara en slapp dag hemma :P på kvällen drog jag till Josefin och hade såhär roligt

heheh ser ju crazy ut x)


Josefin håller på att ta bort det :P



heheh sen var vi ute och tog nakenbad i sätrabadet heheheh :D

Sen idag har vi varit och badat i vårberg ^^ Det var najs :)

Sen nu när jag är hemma såg jag att lönen kommer komma på måndag :

Lönen är på 6720kr för er som inte ser det. :P

Sen när lönen har kommit ska jag köpa hörlurar med mick och en webcam:



tror det blir detta^^ sen ska jag ju köpa The O.C hela boxen med alla säsonger! :)

19/7 2010

Hejsan

Idag har jag inte gjort så mycket mer än först varit i skärholmen och sedan i kungens kurva. I skärholmen hämtade jag ut linser för tre månader och sedan handla lite kläder på ginatricot, här är dom:





Dom två översta kostade 99kr/styck och den sista 49kr. Sedan åkte vi vidare till kungens kurva där jag köpte denna mp3

Det är den som jag sa tidigare i veckan. Den ligger här och håller på laddar just nu, den ska typ göra det i en timme till och jag har hittills lagt in 415 låtar, kom gärna med förslag på artister som är bra :P Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha upp mig ^^

Min Älskling<33




Här är några bilder av den underbara männsikan Adam Alexander Persson Underbaraste Älsklingen, och jag måste berätta för alla er som inte vet är han den bästa pojkvännen, sötnosen, älsklingen man kan ha. Jag vet att det är nog många därute som inte håller med mig men det är vad jag tycker. Och just nu känner jag mig att jag är så jävla kääär i honom och saknar honom som tusan!!!! Jag älskar honom av hela mitt hjärta och har snart gjort det i 2 år. Jag vill att det ska vara vi två förevigt, jag och han. Jag vill inte ha någon annan, han är den enda jag vill ha. Det är med honom jag trivs allra bäst, kan berätta allt för, litar mest på och känner mig tryggast och säkrast med. I never wanna lose him and I know that I always gonna love him, no matter what. Mitt hjärta jag känner dunka är för honom, och så vill jag att det alltid ska vara. Det är du och jag älskling, forever and ever :love: :love: :love:

God kväll :)

Tjaaa x)

Här kommer lite bilder från långsjön som jag var och bada i idag ^^



Det är ett trevligt bad och jag rekomenderar verkligen det! Jag simmade där så mycket idag så jag fick träningsvärk hihi men jag fick nog oxå träningsvärk för att jaag stod på händer och slog runt och då spände jag mig väldigt mycket =)

Ha en trevlig kväll ;)

18/7 2010

Hejsan

Igår var jag, lillen, morsan, maria, leonora, magnus,sofie och vår hund hos mina föräldrars kompis bomben och bada o grilla. Det var trevligt ;)
Här kommer tre bilder från igår^^


(bomben balkong x))

Idag har jag gjort så mycket mer än kollat på Free Willy heheh, har oxå kollat lite the o.c. men jag, mamma, lillen och mange ska snart åka och bada i långsjön det kommer bli nice och skönt^^

God kväll :)

Tjena ;)

Det blev långsjön efter maten, det var trevligt där :) Det är typ närmsta badet härifrån och ligger typ 6-7km härifrån. Jag önskar det fanns ngt närmare :P Men det var trevligt och man kunde köpa kladdkaka med grädde, mums hehe :) Sen ikväll har jag spelat sims3 hehe, det e najs. Jag har nu en familj, det är ett par, ett småbarn och ett spädbarn, snacka om jobbigt. Barnen bälar hela tiden och samtidigt.  aja, men e endå kul hihi. Hoppas ni har en trevlig kväll :)

16/7 2010

Hejsan!

Idag har det inte hänt så mycket hittills, bara legat hemma. Just nu ligger jag och väntar på att lunchen ska bli färdig, det kommer bli spagetti och köttförsås mums mums :) Efter lunchen sticker nog jag, morsan och lillen och badar någonstans, får se vart.

Idag fyller Leonora 23 år, så grattis till henne! (min brors flickvän)
Bilden är på dom båda :P


På måndag ska jag nog få en ny mp3 :D Denna är det jag vill ha


Mer info om den här

Ha en trevlig dag =)

15/7 2010

Hejsan :)

Idag har jag vart och badat i Trekanten med morsan och lillen^^ Det var mysigt där, inte så stort men mysigt :) Jag fick vatten i örat efter det, som var skiit irriterande x) Men som tur är, är det borta nu. För er som inte vet det är jag galen i serier och brukar kolla på det vi blinkx, jag har sett flera serier där som October Road, OTH, The O.C, 7th Heaven och många fler :D Men nu har jag börjat kolla på Sabrina The Teenage Witch



Den är ju bra och man har ju sett avsnitt som gick på tv av den när man var yngre :P Så nu ska jag kolla igenom alla 6 säsonger hehehe. Jag kollade på första avsnittet igår och dom är ju bara 20 minuter långa så :P

Idag kollade jag oxå på beck med syrran, Hanna och Kvarne :P Jag kommer inte ihåg vad den hette men det handla om en snubbe som hade slängt ner en baby från åttonde våningen och så. Den var bra iaf ^^ Men nu blir det nog kolla serie för mig.

Njut av resten av kvällen :)

Bilder från igår ;)





Bilderna:

1. Lillen utanför porten påväg till bilen :)
2. Mormor & Morfar i tältet
3. Deras bil, husvagn & tält
4. Tält, uteplats & grill
5. Deras Hammock
6. Mormor och en bit av tältet
7. Inne i husvagenen
8. Inne i husvagenen
9. Utgången inne i husvagenen
10. Badplatsen på ingarö
11. Badplatsen på ingarö
12. Badplatsen på ingarö
13. Badplatsen på ingarö
14. Badplatsen på ingarö, solnedgång
15. Lillen krockade med en sten i vattnet :P

Hunny!<33

Tjoo

ska bara lägga in ett snabbt inlägg innan sovdags :P Jag har vart på ingarö och haft det härligt idag, lägger nog in bilder imorn:P

Jag tyckte min älskling var jättegullig på telefonen idag. Vi pratar bara i tele på kvällen just nu njär det e sommar och så och träffas inte så ofta :P men han var typ pissnödig och bad mig säga god natt snabbt och då gjorde jag det.
Sen han: 'jag ville faktiskt prata med dig mycket idag'
Jag: 'det e lungt, vi kan prata mer imorn'
han: 'är du säker?' jag: 'ja, det kommer flera dagar :)' Sen nu en stund senare så hörde jag en smäll (dom brukar spränga bilar här i området) så jag ringde han,
jag: ' jag älskar dig, jag älskar dig, jag äälskar dig'
han: jag älskar dig oxå' Jag: jag e rädd..'
Han: 'vrf det?' Jag: ' jag hörde en smäll och e rädd, jag ringde dig för då känner jag mig säkrare'
han: okej, läskigt men försök lyssna på musik innan du sover lr ngt då'
Jag: 'aa, lr så umgås jag med min syrra, hon o jag e dom enda som är vakna'
han: 'okej, men jag älskar dig linda' Jag: Jag älskar dig oxå!'

Sen sa vi hejdå, och nu tror jag att jag går in till syrran en stund, och försöker bli av med rädslan innan jag sover.

God morgon 14/7 2010

Tjoo

Nu ligger jag här, ska snart dra till Ingarö :D Min mormor och morfar har husvagn och jag, mamma och lillen ska vara där över dagen ^^ Igår var jag hos min kompis Minna hela dagen, vi gjorde inte så mycket, men vi umgicks och det var nice ;) Nu måste jag dra, bloggar kanske senare ikväll eller så blir deet imorgon, ha en bra dag! ;)

God kväll :)

Tjo

Nu ligger jag här och klockan är snart 1 på natten :P, ska jag sova snart? tror inte det x) Jag känner mig väldigt lyckad över min design och så, den kanske inte är perfekt men jag gillar den ^^. Idag har jag inte gjort så mycket, mest vart hemma och hållt på med bloggen och kollat på October Road, en serie som bara visats i USA, jag kollar via nätet hehe :) Sen har jag varit och tagit ett kvällsdopp i sätrastrandsbad med morsan och lillen ^^ Det var hur skönt som helst, spec när man har en lägenhet som det är 30grader varmt i :P Jag fick en kommentar av min älskling idag på mitt tidigare inlägg, tyckte det var gulligt^^:

Anonym om 12/7 2010:
Den övre var finast min finaste linda
12 Juli, 17:59
(han pratade om bilderna på min gamla och nya header :P)  Jag gillade iaf hans kommentar, och det är väl det som räknas? :) När jag kom hem idag så kollade Maria, Hanna & Kvarne på Rädda Willy 2 och jag typ älskar Rädda Willy - filmerna! Jag fick reda på idag att späckhuggaren willy, i verkliga livet tog självmord, valar kan tydligen göra det, sorgligt ju "/. Sen har jag väl inte gjort så mycket mera idag, lagt in mer musik på mobilen (mp3:n är sönder) så nu har jag baar 40MB ledigt på minnet, tror jag ska ta bort lite gammal musik :P Jag har lagt in två band, Mjölner och The Rocket Summer. Båda är helt-okej-bra i mina öron :) Nu blir det nog rensa musik och kolla serie!

Have it Good ;)

12/7 2010

Tjooo

Jag vet att jag bara orkat lägga upp bilder i bloggen på senaste tiden och inte orkat skriva så mkt :p Men det är ju sommar och jag har ju jobbat och så :P Jag jobbade dom tre första veckorna, det var ganska soft, har sorterat och så. Sen var jag 8 dagar hos min älskling =) och kom hem igår. Jag är hos morsan nu och håller typ på att dö, vi har typ 30 grader varmt inne i lägenheten, usch!!!!! För varmt!! Jag har iaf gjort en ny header.

Den gamla:



Den nya:



Jag tycker den nya är bättre, och ser mer proffisionell ut, den gamla var mer gullig och söt :P vad tkr ni? :)

Sen har jag ju lagt flikar under headern till olika kategorirer och vänners bloggar =)
Ha deet gött!

8 dagar Hos Älskling

Tjooo

Nu har jag vart 8 dagar hos min älskling, här kommer lite bilder:


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!